tirsdag, februar 21, 2006

General Onyx

I dag fikk jeg prøvd den nye snusen fra Swedish Match, General Onyx. Dette er hva SM sier om snusen: "Det nye snusmerket General Onyx har en forsterket General-smak som har sterkere preg av krydder og pepper. De svarte porsjonspakkene er lagt i et spiralmønster i esken. Pakkene har også ny form: de er litt flatere for å passe godt i munnen. Esken er svart, i blanke og matte fargetoner, med et metallisert lokk.
Dette er det beste General-produktet vi har laget, sier Sven-Erik Steffenrud, administrerende direktør i Swedish Match Norge AS. I Sverige har General Onyx på kort tid blitt svært populær, noe som viser at det finnes etterspørsel etter en skikkelig premiumsnus. General Onyx er eksklusiv i alle ledd, fra smak og utseendet på porsjonspakkene til plasseringen av porsjonspakkene i esken og eskens design."

Skal være enige med dem at både esken og snusen ser bra ut. Om smaken er den beste di har laget, tviler jeg på. Synes fremdeles at den gode gamle generalen er best jeg. Men det er ett fint alternativ om man vil bruke pose snus. Boksen er fet men er nok ikke verd de 20% mer man må ut med i forhold til vanlig pose general. Forresten kostet den 64Kr på Shell!
kilde: swedishmatch.com

1 Comments:

Blogger Roger said...

point taken!

2:39 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home