onsdag, februar 22, 2006

Bil Politikk




Det ryktes jo at SV (rødgrønne regjering) skal fikse dette med å gi oss som kjøper/kjører miljøvenlige biler, fordeler. Men disse "fordelene"(les skatter)
vil di ta inn igjen på folk som kjører "andre" biler. Så man skal ta ekstra for store Amerikanerer som slepper ut 1000tonn avgasser og bruker 3 liter på mila?Bra...? Tanken er jo ikke bra, siden denne politikken vil ramme familier og studenter som ikke har råd til en Hybrid til 300.000kr. (Og iallefall ikke råd til en SUV til 5-600.000 og kan drite i kostnader på avgifter), men fremdeles kjører rundt i 12 år gamle usikkre forurensende biler,som ikke skatte reduseres. Men la oss vente å se...

Men om meningen er at vi som kjører miljøvennlig skal betale mindre årsavgift, ikke bom, kjøre i kollektivfelt og slippe avgift ved kjøp av Hybrid biler (også elbiler, flexifuelbiler) er jeg med! Men tror nok ALDRI dette vil skje i Norge der vi bil-eiere flås for 60 mrd i året!

Artig å tenke på at det fremdeles er en luksus avgift på biler.. Føler du deg omgitt av luksus da du Mandags morra kl 0630 setter deg inn i en 12 år gammel gjennomfrosset bil som nesten bruker 2L på mila??
Guess not!