torsdag, februar 23, 2006

DRONNINGEN AV CATAN FLYKTER!


I dag 22.02.2006 måtte HMS Dronningen av Catan flykte pga statskupp. Dronningen som har styrt Catan med sterk hånd i 6år, måtte forlate landet umiddelbart. Hun kom seg unna ved å dra sjøveien ut av landet.
Den nye Kongen av Catan HMS Thomas den 1. lover ett mer liberalt og demokratisk styrt Catan, noe som har fallt i god jord hos Catans undertrykkte befolkning.
Sauebonde&Skogbruker felles forbund kaller kuppet en revolusjon og hilser den nye kongen velkommen som enehersker i landet.
Dronningens fregatt ble observert i natt utenfor kysten av nabo øyen Trans Catan, og befolkningen frykter at Dronningen vil søke eksil der.
Men i Catan vil den nye kongen ha nok å stri med siden den republikk vennlige Orange Makt bevegelsen stadig får flere tilhengere. Orange Makts president Roger sier i en pressemelding at landet Cantan aldri vil bli fritt før monarkiet er knust og ett Orange flagg vaier over Catan. Dette kan raskt bli en realitet om Catan blir utvidet til å inneholde "
byer og riddere " expansion pack, siden dette vil skape kaos og panikk i kongeriket Catan.


3 Comments:

Blogger Anja Eline said...

Sprøyt og propaganda!

12:31 p.m.  
Blogger Anja Eline said...

Jeg vil påpeke at du ikke har informert om gårsdagens hendelse. Og jeg som trodde at slike liberale makter ikke holdt fakta skjult for befolkningen....

1:47 p.m.  
Blogger Roger said...

hmmm.. gårsdagens hendelser?? Mener du slaget dronningen hadde utenfor kysten av Catan ? blandt de fire øyer? Vi tolker det kun som endel av dronningens kamp for å komme i eksil.. Dette har ingenting med Catan å gjøre!! hahaha. Orange Makt!!

4:29 a.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home